Toni Kroos spiller CL-kamp nr. 100

Toni Kroos spiller i aften sin Champions League-kamp nr. 100, når han løber på banen til opgøret mod Galatasaray i Istanbul.

Den 29-årige rutinerede tysker var ikke med i weekendens kamp mod Mallorca og det kunne mærkes, men i aften er han tilbage og han skal være med til at bringe den ro, som bestemt ikke var til stede under nederlaget til øboerne.

Toni Kroos spillede sin første CL-kamp i sæsonen 2008/09 i et opgør for Bayern München mod Fiorentina, men blev efterfølgende udlejet til Leverkusen, hvorfor hans næste kamp i turneringen først kom i 2010. Og han blev med det samme en nøglefigur på det tyske mandskab.

Året efter førte han Bayern München til CL-finalen på hjemmebane, som dog blev tabt, men undervejs nåede han at levere 8 assists. Kroos og Bayern München fik dog revanche i den efterfølgende sæson, men her måtte midtbanespilleren sidde ude med en muskelskade i de sidste fire CL-kampe.

Toni Kroos nåede en enkelt sæson med Pep Guardiola i spidsen for Bayern München, men her blev Real Madrid endestationen i semifinalen med en samlet sejr på 5-0 og sæsonen efter skiftede han til den spanske hovedstad for den fantastiske pris af 25 millioner € og her har han siden vundet 3 CL-titler.

Seneste artikler...

Annonce