Uskarpe Real Madrid

I tirsdagens kamp havde Real Madrid store problemer med at konvertere deres chancer til mål, og man lykkedes blot med at score en enkelt gang, på trods af at man havde 27 afslutninger, heraf 13 på mål.

Og det var ikke udelukkende pga. Musleras præstation i Galatasaray målet. Den uruguayanske målmand blev sjældent presset, da langt de fleste afslutninger var af dårlig kvalitet.

Kampens største chance, udover Kroos afrettede skud der gik i mål, kom da Eden Hazard driblede udenom målmanden, mne afslutningen mislykkedes, og ramte overliggeren i stedet for det tomme mål.

I løbet af kampen fik 8 af de 11 startere sendt en afslutning afsted. Kun Courtois, Ramos og Varane fik fra banen uden et skud mod mål.

Det var ikke kun i gårsdagens kamp at man havde brug for mange afslutninger for at score. I sæsonen hidtil har man scoret 19 mål, mens man har haft hele 212 afslutninger. Man skal altså bruge 11 afslutninger pr. mål.

I gennemsnit har man scoret 1,58 mål pr. kamp, mens det er blevet til 17,5 afslutninger pr kamp, med kampene mod Club Brugge og Galatasaray som topscorerne med 27 afslutninger i hver kamp.

Seneste artikler...

Annonce