Lunin har sat Kepa skakmat

Logo Realmadrid 010101

Der er efterhånden ingen tvivl om, at Andriy Lunin har vundet kampen med Kepa om målmandspositionen i Thibaut Courtois fravær, og senest diskede ukraineren også op med en flot redning, da Isaac Romero kom tæt på at score til 1-0 for Sevilla søndag aften.

 

Ancelotti skiftede ellers længe imellem de to keepere, men efter semifinalen i den spanske Super Cup, som Kepa spillede i, har Lunin fået pladsen i ni af de efterfølgende ti kampe med Almería-kampen som eneste håndsrækning til Kepa.

Dermed ser det altså ud til, at Lunin omsider og helt forståeligt har sat Kepa skakmat, og Sevilla-kampen markerede tilmed en sæsonmilepæl for Lunin, idét han her spillede sin 19. kamp i sæson og dermed overgik Kepas 18.

Målmandsdebatten kan altså forstumme for nu, men mon ikke den bliver genoplivet senere på sæsonen. Ikke fordi Lunin har slået Courtois af, men mere fordi at han med det niveau, han har vist i sæsonen, bør kunne byde sig til i andre af Europas største klubber. Han har kontrakt med Real Madrid frem til 2025, og ifølge AS er han stadig glad og tilfreds i Real Madrid, og hvis det fortsætter, kan Real Madrid se ud til at stå med et usvigeligt stærkt målmandspar i den kommende sæson.

Seneste artikler...