Marca og Romano: Nacho forlader Real Madrid til sommer

Logo Realmadrid 010101

Nacho overtog i sommer anførerbindet i Real Madrid efter Karim Benzemas afsked, men nu tyder noget på, at denne sæson, der også har været en af hans dårligste, bliver hans eneste med anførerbindet på armen.

 

I går meldte Marca og Fabrizio Romano nemlig pludselig i kor, at Nacho har meddelt klubben, at han forlader klubben til sommer, hvor hans kontrakt udløber.

Der skulle ikke være mangel på interesserede klubber, og eksempelvis meldes de kommende italienske mester fra Inter som en mulig destination, eftersom de ligesom flere andre italienske klubber gentagende gange har vist interesse for Nacho i løbet af årene. Der spekuleres også i muligheden for, at Nacho søger uden for Europa for at runde karrieren af.

Nacho er noget så efterhånden sjældent som en enkeltklubmand, idét han som anfører for Castilla brød direkte op på førsteholdet og siden har spillet 355 kampe med 16 mål og ni assists til følge. Såfremt Nacho smutter, vil Real Madrid formentlig stille skarpt på Leny Yoro fra Lille eller alternativt holde på Rafa Marín i en sæson inden Yoros ankomst i sommeren 2025, hvis prisen på den 18-årige franskmand er for dyr i år.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...