AS: Rafa Marín klar til Real Madrids førstehold

For tiden går der rygter om, at Nacho slutter sin Real Madrid-karriere til sommer, og samtidig skrives der om centerbackforstærkninger den anden vej. Det drejer sig om unge Leny Yoro fra Lille men også om Rafa Marín, som Real Madrid har udlejet til Alavés i denne sæson.

 

Ifølge AS besluttede Real Madrid sig allerede for flere måneder siden for, at Marín i den kommende sæson bliver en del af førsteholdstruppen, uanset om det bliver som nyt fjerdevalg eller i konkurrence med Nacho om den plads i hierarkiet. Den 21-årige spanier forlængede sin kontrakt, inden han tog afsted på lejeaftalen i sommer, og ifølge den spanske sportsavis var det netop med henblik på fortsat at have ham sikkert i folden, såfremt hans værdi ville stige i takt med fast spilletid i LaLiga.

Netop fast spilletid må man sige, at Marín har fået. Han kom lidt uregelmæssigt fra start, men siden midten af november er han startet inde og har spillet fuld tid i alle kampe på nær en enkelt imod Villarreal tilbage i februar.

Marín kan derfor gå en stor sommer i møde, for ud over måske at blive ny Real Madrid-spiller, ventes han også at få en rolle på det spanske OL-hold. Han er startet inde i fem af seks kvalifikationskampe for det spanske U21-hold til EM, og det bør være en stærk indikator frem imod OL, idét man her som bekendt kun må have tre spillere med, der er 23 år eller ældre.

Log-på for at kommentere


Mathiaska's profilbillede
Mathiaska svaret på emne: #1 1 uge 5 dage siden

Matamoro post=174830 skrev: Det kunne være helt fint hvis man sagde farvel til Nacho og Alaba og indlemmede Rafa Marin og Tchouameni i midterforsvaret. Sammen med Rudiger og Militao ser det virkelig solidt ud.

​Sige farvel til Alaba, som er korsbåndskadet henover sommeren? Han er vel umulig at sælge skadet, derudover er han på en enorm kontrakt som han naturligvis ikke har interesse i at opsige. Og så er der noget ekstremt uetisk i at skille sig af med spillere i hans sted, som Real Madrid heldigvis aldrig vil gøre. Han er med 100% sikkerhed også Real Madrid spiller næste sæson. Jeg er desuden overbevist om at han en af lederne i omklædningsrummet og jeg tror ikke klubben har interesse i at skille sig af med ham foreløbigt. 

Tchou er verdensklasse både på midtbanen og i centerforsvaret, men jeg tror han forbliver en nødløsning som stopper. 

Sælg Fran Garcia og lad Alaba/Mendy stå for den venstreback. Gem Davies + en Lord V afløser til næste år og skyd Alaba af dér. Lad centerforsvaret bestå af Rudiger/Militao/Rafa Marin/Yoro. Det ville i hvert fald være min vej frem.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #2 1 uge 5 dage siden
Du glemmer en mulig tilgang af Yoro
Matamoro svaret på emne: #3 1 uge 5 dage siden
Det kunne være helt fint hvis man sagde farvel til Nacho og Alaba og indlemmede Rafa Marin og Tchouameni i midterforsvaret. Sammen med Rudiger og Militao ser det virkelig solidt ud.

Seneste artikler...