Joselu i venteposition

Logo Realmadrid 010101

Joselu har spillet en flot sæson for Real Madrid på leje fra Espanyol. Spanieren har med sine 42 optrædener næsten deltaget i samtlige af holdets kampe, og hidtil har det kastet 13 mål og tre assists af sig.

 

Trods de fine præstationer fra den 34-årige spanier er der fortsat ingen afklaring om hans fremtid. Og med ham besværliggøres beslutningen ikke af høje priser eller besværlige kontraktforhandlinger men nærmere af det simple faktum, at der skal være plads til ham i den kommende sæson.

For unge Endrick kommer med sikkerhed til sommer, og derudover er der mange, der tror på, at det også lykkedes Florentino Pérez at få en aftale på plads med Kylian Mbappé. Joselu kan købes fri for små 1,5 millioner euro, men med blot 25 pladser i spillertruppen må man antage, at hans videre eventyr i Real Madrid ingenlunde er sikret.

I øjeblikket er trøjenumrene 9 og 16 ledige, men de kunne potentielt overtages af de to førnævnte spillere. En plads kan muligvis blive ledig, hvis Toni Kroos eller Luka Modric stopper i klubben til sommer, og det er højst sandsynligt også tilfældet med Kepas afsked, idét der næppe bliver behov for tre indskrevne førstemålmænd i næste sæsons kamptrup.

Uagtet truppladserne taler det dog for Joselu, at han bringer noget til bordet, som ingen andre nuværende og potentielt kommende Real Madrid-spillere kommer med – tilstedeværelsen i feltet og styrken i luftspillet. For nu er der forsat ingen afklaring, og selvom Marca melder, at Joselu for enhver pris vil underskrive en ny aftale med hans hjerteklub, skriver sportsavisen også, at Saudi Arabien lurer i kulissen.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...