Ancelotti: Arda Güler bliver her næste år

Real Madrid udbyggede forspringet i LaLiga til 14 point, da man i går aftes slog Real Sociedad med 1-0 på en regnvåd aften i Baskerlandet. Efter kampen udtalte Carlo Ancelotti:
- Real Sociedad spiller rigtig godt, de presser hårdt og spiller angrebsfodbold. Det var ikke nemt at vinde her, især med de kommende kampe in mente. Jeg har et spektakulært hold i den henseende, og vi vandt ved at kæmpe og lide. Vi er fire point fra at vinde LaLiga, og vi er meget tæt på.

 

- Alle troede, at vi kom her for at slå dem uden problemer, og de eneste, der ikke troede det, var spillerne. Jeg er meget stolt af dem, for de har vist attitude, lyst og vilje til at fortsætte med at vinde og fortsætte holdets gode form. Jeg skal takke dem, for i den henseende var de spektakulære.

Om Arda Güler, der blev matchvinder med sit andet mål i Real Madrid-trøjen:
- Alle gjorde det rigtig godt i dag. De havde en god attitude, engagement, og de kæmpede. Arda scorede, og han kommer til at være en meget vigtig spiller for os i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at han vil blive her næste år. Han har en ekstraordinær kvalitet og en stor gave, som er hans talent. Han træner rigtig godt, men han er meget ung, og lidt efter lidt vil han få sin plads på dette hold. Han har scoret flere mål end minutter spillet.

Om Modric:
- Han spillede ligesom i de sidste par kampe. Han har det godt fysisk, og han behandlede bolden rigtig godt i anden halvleg, hvilket hjalp med at overvinde det pres, Real Sociedad lagde. Han er i fantastisk form, og selvfølgelig kan han spille på tirsdag.

Om holdet til kampen imod Bayern München:
- Jeg skal stadig tænke over opstillingen til tirsdag. Militão er tilbage, han spillede rigtig godt, og det var hans første kamp som starter, efter han kom tilbage. Der er muligheder, og jeg vil evaluere dem alle i de kommende dage. Militão kommer stille og roligt tilbage til sit bedste niveau, og nu har han tid til at forbedre sig. Det er vi meget glade for.

Om Militão og Courtois:
- De har en chance mod Bayern i en af de to kampe. Vi vil se, om Courtois kan spille mod Bayern. Vi vil vurdere det én kamp ad gangen.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...