Spillerudtalelser: Afmålt tilfredshed og store roser til Kroos og Vinícius

En række Real Madrid-spillere udtalte sig efter 2-2-kampen i går aftes imod Bayern München, og vi har udvalgt de vigtigste.

 

Rodrygo:
- Vi ville ikke tabe, og kampen i dag var perfekt, alt der skete taget i betragtning. Vi fik en god start, så indkasserede vi to mål og udlignede til sidst. Det er godt, det helt åbent for os tilbage på vores stadion. Lad os se, hvad der sker.

Om Kroos:
- Vi beder altid Kroos om at fortsætte med at spille i flere år fremadrettet, ikke bare ét. Det betyder ikke noget, hvor gammel han er, han har altid de evner og den klasse. Jeg elsker at se på ham og spille med ham. Jeg håber, han fortsætter.

Om at skifte position i angrebet med Vinícius:
- Ved at spille til venstre og med Vinícius centralt er vi rigtig gode, fordi vi hele tiden bytter. Vi er vant til disse skift, og jeg mener, at det er godt for holdet. Jeg håber, at træneren fortsætter med det, fordi det går godt.

Vinícius:
Om assisten fra Kroos:
- Du skal være fokuseret på disse bolde. Kroos gør altid tingene meget let, og han satte mig op til målet. Vi træner sammen så meget, jeg kender Kroos rigtig godt, og han kender mig rigtig godt. Jeg er begejstret for at have været i stand til at score to mål. Nu er det tid til en magisk aften på hjemmebane.

Rüdiger:
- De kom for at presse og scorede to gange, men vi er stadig i live, og det er et godt resultat for os. Alt er åben til returkampen. Det er i dette holds DNA aldrig at give op og at gøre alt, så trøjen ikke forbliver hvid. Vi kæmper altid til det sidste i kampen, og vi er i stand til at score på ethvert givet tidspunkt.

- På visse tidspunkter gjorde vi det nemt for dem, især i første halvleg. I sidste ende handler det i fodbold om, at hvis du ikke kan vinde, så sørg for, at du ikke taber.

Kroos:
- Jeg synes, det er et retfærdigt resultat for begge hold, resultatet er godt nok for os. Vi havde gode øjeblikke og øjeblikket, hvor vi havde det svært, hvilket er normalt i en Champions League-semifinale, hvis du spiller på udebane. Hvis de havde scoret i de første 15 minutter, ville det have set normalt ud, men de scorede mål, da vi var i kontrol. Endnu engang viste vi vores styrke her, og nu skal vi gå efter det i returkampen.

Om assisten til Vinícius:
- Vinícius fortjener en masse ære, fordi det var ham, der skabte rum til afleveringen med sin bevægelse. Han har gjort det godt, og fordi jeg kender ham, ved jeg, at han søger rummet. Det rum blev åbnet af Vinícius, det var et vigtigt løb, han lavede. Spillere som ham giver dig altid muligheden for at søge afleveringen. Han er ikke kun hurtig, han er også klog og ved, hvordan han skal bevæge sig. Han har gjort det godt, og det er hans kvalitet at finde plads. Det er svært at stoppe ham der.

Kroos’ svar til spørgsmålet om, hvorvidt Vinícius er verdens bedste spiller, lød således:
- Jeg ved det ikke. Det er svært, det kan skifte hver eller hver anden uge. Der er en masse store spillere, og jeg er sikker på, at han er én af dem. Men vi har flere, for en uge siden sagde alle, at det var Bellingham, og i dag er det Vinícius. Men det betyder, at vi har en masse rigtig gode spillere.

Om at vende tilbage til sin gamle hjemmebane:
- Jeg smuttede for lang tid siden, og det føltes nærmest bare som endnu en udebanekamp med Real Madrid.

Om sin fremtid:
- Jeg vil vinde så meget som muligt i denne sæson. Jeg tænker ikke på fremtiden.

Tchouaméni:
- Vi ville vinde kampen men endte med at få uafgjort 2-2. For mig er det vigtigste returkampen på Bernabéu foran vores fans.

Om Kroos og Vinícius:
- Vi ved, at de er afgørende spillere for os, men vi har en utrolig trup med en masse spillere. Vi ved, at vi er det bedste hold i verden.

Om sin foretrukne position:
- For mig er det vigtigste at hjælpe holdet. Jeg foretrækker midtbanen, men når jeg skal spille i forsvaret, giver jeg som altid alt. Jeg synes, at jeg spiller godt, og det skal jeg fortsætte med.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...