Ancelotti: Real Madrid beder mig om at vinde, ikke om at give spilletid til de unge

Carlo Ancelotti mødte pressen efter 3-0-sejren tidligere i dag over Cádiz, og her følger italienerens vigtigste udtalelser.

 

Om forsvaret:
- Det har været en vigtig brik. Vi har forsvaret godt med stor kollektiv forpligtelse, hvor angriberne har leveret en større indsats end forsvaret. De skader, vi havde i starten af sæsonen, hjalp os med at forbedre dette. Men at rette op på det har ikke været et individuelt anliggende, men et kollektivt. Det har vi gjort rigtig godt.

Om sæsonens vigtigste LaLiga-øjeblik:
- Det vigtigste øjeblik var Bellinghams mål mod Barcelona, som gav os vores 11-points forspring tilbage. Vi har træning i morgen. Alle kan gøre, hvad de vil i aften. Vi har intet planlagt, for vi er fokuserede på onsdagens kamp.

Om den kommende periode:
- Omklædningsrummet er meget afslappet, og vi vil have tid til at fejre ordentligt. Nu er målet at være 100 procent klar til onsdagens kamp, og vi har 90 minutter foran os her for at nå endnu en finale. Der er ingen større motivation end det, og det er en mulighed for at afslutte en spektakulær sæson.

Om Bellingham:
- Han har det rigtig godt, han er fuldt ud kommet sig, og scorede et mål i dag. Han havde brug for at spille lidt, ligesom Vinícius, og han vil være på sit bedste på onsdag.

Om Militão:
- Militão er tilbage, han har brug for lidt spilletid, og jeg vil bringe ham i spil i disse LaLiga-kampe. Han udvikler sig, men han er stadig ikke på sit bedste. Det er sandt, at han i dag var meget bedre end i kampen for en uge siden. Han er friskere end sine holdkammerater, fordi han ikke har spillet en kamp denne sæson.

Yderligere om truppen:
- Güler har spillet den rolle, han skulle spille. Han er ung, han viser sine kvaliteter nu, og han har allerede leveret varen. Derfor ønskede jeg at bringe friske ben ind i dag for at vinde. Det er det, Real Madrid beder mig om: At vinde, ikke at give minutter til de unge. Vi skal fokusere på denne overgang, der er startet, lidt efter finder den sted, og det går rigtig godt. De unge udvikler sig, og veteranerne holder et fantastisk niveau.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...