Courtois: Dejligt at kunne føle mig som en Real Madrid-spiller igen

Thibaut Courtois havde været ude med skader i næsten ni måneder, inden han lørdag stod på mål i 90 minutter, da Cádiz gæstede Santiago Bernabéu. En korsbåndsskade efterfulgt af en meniskskade har gjort belgierens sæson til et helvede, men efter kampen var det en glad målmand, der udtalte sig om at være tilbage på banen.

 

Courtois sagde:
- Det var en meget dejlig dag at være tilbage. Jeg drømte om at kunne vende hjem, for mine børn og min familie. Det var en dejlig sejr, som måske begyndte med den redning ved 0-0. Jeg går efter bolden, vi spiller, og derfra er det 1-0. Jeg er glad for at have kunnet deltage og føle mig som en målmand igen efter så lang tid.

Om at få et rent bur i sin første kamp tilbage:
- Jeg er glad for sejren og det rene bur. Det er en sejr, jeg har kæmpet for hele sæsonen. At føle sig som en Real Madrid-spiller igen er meget dejligt, og endnu mere med al den varme, som fansene viste mig i dag. Jeg vil altid være taknemmelig. Vi er meget tæt på at vinde LaLiga (den blev vundet få timer senere, red.), og vi har en stor kamp foran os på onsdag, hvor vi har brug for vores fans. Det var et dejligt øjeblik på banen med fansene, lad os håbe, vi kan give dem mere glæde.

Om hvordan han havde det på banen:
- Meget godt, i sidste ende handler det om at vænne sig til det igen. Planen var at spille en venskabskamp i marts, men desværre rev jeg min menisk, og nu har jeg kun trænet med holdet, altid i små rum. Jeg havde ikke spillet en kamp 11 mod 11 i ni måneder. Men jeg havde det godt, jeg læste pladsen godt. Det har jeg ikke glemt. Afleveringerne er der, hvor du skal vænne dig til det lidt mere.

- Jeg har forestillet mig denne dag for mig mange gange. Først troede jeg, at sæsonen var tabt. Så satte jeg Cádiz som en mulig tilbagevenden, selvom jeg følte mig meget godt før, og det kunne være blevet fremskyndet. Med uheldet vidste jeg ikke, om jeg ville kunne spille denne sæson, men jeg er her, hvis jeg er nødt til at hjælpe holdet.

Om holdets støtte:
- Vi er en gruppe venner. Et kram eller et ord hjælper altid meget, for ofte træner du alene. Militão og jeg har tilbragt mange dage alene. Selvom du er i samme træningscenter, har du din egen kamp, hvilket er anderledes. At se ham på banen og spille med ham betyder også meget for mig. En stor tak til Davide, min fysioterapeut, og Giuseppe, som har gjort et stort stykke arbejde for, at jeg er her i dag, måske bedre end nogensinde før. Jeg vil takke dem for evigt.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...