Endelig sejr til Real Madrid Castilla

Real Madrid Castilla fik lidt oprejsning i weekenden, da man hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano vandt med 3-1 over Alcoyano.

Raúls tropper spillede for en gangs skyld en komplet kamp og man bragte sig foran allerede efter 14 minutters spil, da Lorenzo flugtede bolden fladt ind bag Valens i Alcoyano-målet.

Der var flere gode forsøg i første halvleg, men Álvaro har fortsat svært ved at finde vej til netmaskerne og derfor blev der ikke scoret mere i første halvleg.

Real Madrid Castilla fortsatte dominansen efter pausen, hvor Nico Paz øgede føringen efter et kvarters spil, da han opsnappede bolden efter en forsvarsfejl og resolut sendte bolden i mål.

Efterfølgende havde man flere gode muligheder for at lukke og slukke opgøret, men i stedet fik man lidt spænding tilbage i opgøret, da Selma reducerede med 18 minutter igen, men Real Madrid Castilla bevarede roen og i de døende minutter af kampen kunne Aparicio så slå sejren fast efter flot opspil.

Real Madrid Castilla: Cañizares, Obrador (Cuenca, 77’), Carrillo, Marvel, Mario Martín, Álvaro (Aparicio, 85’), Nico Paz, Asencio, Lorenzo, Manuel Ángel (David González, 85’) og Palacios (Theo, 77’).